Τα πιο παράξενα, τα πιο ασυνήθιστα, τα πιο αλλόκοτα, τα πιο εκνευριστικά
πράγματα που μας έχουν συμβεί!


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ιστορίες για τολμηρούς...(+bonus mini game)

Σε όλους μας αρέσει να αφηγούμαστε παράξενες ιστορίες με τρελούς, δολοφόνους, περίεργα περιστατικά και φαντάσματα! Να καθόμαστε στον καναπέ με τους φίλους μας, σε σκοτεινό δωμάτιο, με κεριά...τα κλασσικά δηλαδή που αρέσουν σε όλους!

Επειδή λοιπόν και σε μένα αρέσει αυτή η φάση, κάθισα και βρήκα μερικές παράξενες ιστορίες τρόμου από το διαδίκτυο! Το κατά πόσο είναι αληθινές δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα μερικές από αυτές είναι ανατριχιαστικές... Είτε πιστεύετε λοιπόν είτε όχι στις συμπτώσεις και τα φαντάσματα, αφιερώστε μερικά λεπτά να διαβάσετε τις ιστορίες που ακολουθούν!

Ελπίζω να το αντέξετε...


Η γιαγιά...δολοφόνος!


"Αληθινή ιστορία που συνέβη σε γνωστή μου. Ήταν μια γυναίκα που γύριζε από την δουλειά της και πήγε στο παρκινγκ όπου είχε αφήσει το αμάξι της. Εκεί είδε να την περιμένει μια γριούλα έξω από το αμάξι. Η γριά την ρώτησε που πήγαινε και η κοπέλα απάντησε πως πήγαινε προς την Κηφισιά. Η γριούλα είπε πως πήγαινε και αυτή εκεί και αν μπορούσε να την πάρει μαζί της. Εκείνη συμφώνησε. Στη διαδρομή η γυναίκα έστρεψε το κεφάλι της και έκπληκτη είδε το χέρι της γριάς να μοιάζει με αντρικό επειδή είχε τρίχες. Συνέχισε να οδηγάει και από τον καθρέφτη κοίταξε καλύτερα την γριά και είδε πως κάτω από την μαντίλα της ήταν αντρικό πρόσωπο. Λίγα μέτρα πιο κάτω υπήρχε ένα φανάρι. Η γυναίκα κατατρομαγμένη έπεσε επίτηδες πάνω στον μπροστινό της και κατέβηκε γρήγορα από το αμάξι να καλέσει την αστυνομία. Μόλις είχε φτάσει η αστυνομία, η γριά είχε εξαφανιστεί. Στον έλεγχο του αμαξιού οι αστυνομικοί βρήκαν στο μπροστινό κάθισμα ένα μαχαίρι και στο πορτ μπαγκάζ ένα τσεκούρι. Η γριά τελικά ήταν δολοφόνος τον οποίο έψαχνε η αστυνομία καιρό."



Το παιδί με τα λευκά ρούχα!


"Αυτή η καταπληκτική φωτογραφία λήφθηκε από τον φωτογράφο και γραφίστα Neil Sandbach το 2008. Ο Neil φωτογράφιζε κάποια γραφικά τοπία σε ένα αγρόκτημα στο Hertfordshire της Αγγλίας, ως μέρος ενός σχεδίου για κάρτες γάμου. Το ζεύγος που ήθελε τις κάρτες σχεδίαζε να κάνει την γαμήλια τελετή του εκεί. Αργότερα, ο Neil έμεινε έκπληκτος όταν εξέτασε την ψηφιακή φωτογραφία στον υπολογιστή του. Εκεί, σαν να τον παρακολουθούσε από μια γωνία ένα φάντασμα, λευκό, σχεδόν σαν λαμπερή φιγούρα η οποία μοιάζει με ένα παιδί. Ο Neil είναι απολύτως βέβαιος ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί εκείνη την ώρα. Υπάρχει περαιτέρω επιβεβαίωση ότι πρόκειται για μια αληθινή φωτογραφία φαντάσματος. Ο Neil είχε δείξει στο ζευγάρι αυτή την ανώμαλη φωτογραφία, και πριν από το γάμο ρώτησαν το προσωπικό στο αγρόκτημα αν είχαν ποτέ καμία περίεργη εμπειρία εκεί. Δεν ανάφεραν την φωτογραφία του Neil. Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό παραδέχθηκε ότι ένα νεαρό αγόρι, ντυμένο με λευκά ρούχα, το είχαν δει πολλές φορές γύρω από τον αχυρώνα κατά την διάρκεια της νύχτας. Προφανώς, αυτό είναι το φάντασμα που ο Neil είχε φωτογραφήσει."


Ο Κλόουν

"Μερικά χρόνια πριν ένας πατέρας και μια μητέρα αποφάσισαν πως χρειάζονταν να ξεσκάσουν, για αυτό αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα στην πόλη. Κάλεσαν λοιπόν τη babysitter που εμπιστεύονταν περισσότερο. Όταν ήρθε τα δυο παιδιά είχαν ήδη κοιμηθεί. Έκατσε και σιγουρεύτηκε ότι όλα ήταν εντάξει. Αργότερα εκείνη τη νύχτα, η babysitter βαρέθηκε και ήθελε να δει τηλεόραση, δεν μπορούσε όμως στο σαλόνι γιατί δεν υπήρχε κεραία. Πήρε λοιπόν τηλέφωνο και ρώτησε τους γονείς, αν θα μπορούσε να δει τηλεόραση στο δωμάτιό τους και αυτοί είπαν εντάξει. Τους ρώτησε αν θα μπορούσε επίσης να καλύψει τον μεγάλο ψεύτικο κλόουν που είχαν στο δωμάτιό τους επειδή την έκανε νευρική. Η γραμμή ήταν σιωπηλή για μια στιγμή και μετά ο πατέρας είπε, “πάρε τα παιδιά και φύγετε από το σπίτι, θα πάρουμε την αστυνομία, δεν έχουμε κανένα κλόουν στο δωμάτιό μας!”. Τα παιδία και η babysitter δολοφονήθηκαν εκείνη τη νύχτα από το κλόουν. Η αστυνομία βρήκε ότι ο κλόουν ήταν δολοφόνος που είχε δραπετεύσει από την φυλακή."
πηγή:http://gokuthelegend.wordpress.com

Παρακάτω, παραθέτω ένα παιχνίδι για γερή υπομονή και γερά νεύρα! Προσωπικά, το έχω φτάσει μέχρι και το τρίτο level, λόγω της δυσκολίας του...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου